Hala hesabınız yok mu? Hemen açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak tema yönetici, yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi avantajlara sahip olacaksınız.
Üye Bilgileri
www.eproje.com: Forums
www.eproje.com :: Başlığı Görüntüle - desktop board üzerinde mobil işlemci ???
Tarih: Çrş Tem 07, 2010 1:04 pm Mesaj konusu: desktop board üzerinde mobil işlemci ???
desktopunda mobil işlemci kullanan arkadaş var mı?
OC bilgisayarı yapmak istiyorum. bunun için 478 pinli ve laptop işlemcilerini destekleyen 1 boarda ihtiyacım var. BIOSTAR 945GC-M4 model board bulabildim en yüksek chipsetli. bunun dışında denenmiş çalışan önerilere açığım. c2d t5xxx serisi veya t2xxx serisi 1 işlemciyle işe başlayacağım. yani giriş seviye olacak. herkese kolay gelsin.
En son draculife tarafından Çrş Tem 14, 2010 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sayın draculife hatırladığım kadarı ile mobil işlemciler ya overclook yapılamıyor yada uygun değil olması lazım ama asusun böyle bir anakartı olduğunu hatırlıyorum sizin için arastıracağım
Tarih: Sal Tem 13, 2010 9:39 pm Mesaj konusu:
farfisa demiş ki:
sayın draculife hatırladığım kadarı ile mobil işlemciler ya overclook yapılamıyor yada uygun değil olması lazım ama asusun böyle bir anakartı olduğunu hatırlıyorum sizin için arastıracağım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız